A REVOL Express programról

<< Kattintson a Tartalomjegyzék megjelenítéséhez >>

A REVOL Express programról

A REVOL Express számlázó program harminc éves múltra tekint vissza. A hajdani programcsomagokat 2007-ben váltotta fel egy modern, moduláris rendszer, melyben a felhasználó dönthette el, milyen funkciókat szeretne használni, és ez alapján bővíthette a számlázó tudását.

Az akkori kiadás felett azonban eljárt az idő, és a keretrendszer elavulttá vált. Ráadásul az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott hatalmas adatmennyiség öröklése komoly kihívást jelentett sok cég számára. Ideje tiszta lappal kezdeni, és megszabadulni a régi, feleslegessé vált adatoktól!

A hetes verziót teljesen új alapokra helyeztük. A REVOL Express kívül-belül megújult a mai idők követelményeinek megfelelően, melyben mindennapos részünkké vált az internet, a hálózatok, a közös munka. A program alá rugalmasabb adatbázis került, mely gyorsabb, nagyobb hibatűréssel rendelkezik, ráadásul távolról is gond nélkül elérhető. A keretrendszernek köszönhetően sok kényelmi funkciót építettünk bele, amit az ügyfeleink régóta szerettek volna.

Fontos: amennyiben a súgóban írt funkciók bármelyike nem látható az ön programjában, azt jelenti, hogy a licenc alapján nem rendelkezik ilyen modullal vagy a rendszergazdája nem engedélyezte (ha nem adminisztrátori jogokkal lép be). Amennyiben szüksége van az adott funkcióra, programbővítésre van szüksége! Ilyen esetben kérje kereskedőnk tanácsát a weboldalunkon található elérhetőségeken!

Bízunk benne, hogy az újdonságok elnyerik a tetszését, és kényelmesebben, gyorsabban, hatékonyabban számlázhat a jövőben a programunkkal!

Minimális rendszerkövetelmények a program használatához

8 GB RAM vagy több

Legalább 500 MB (hálózatos használat esetén az adatbázisnak plusz 500 MB, azaz 500 MB kliens és 500 MB adatbázis) szabad merevlemezterület

1280x768-as vagy nagyobb képernyőfelbontás

Windows 7 vagy újabb operációs rendszer

Állandó internetkapcsolat