Egy bizonylat nyomtatása, exportálása PDF-be

<< Kattintson a Tartalomjegyzék megjelenítéséhez >>

Navigáció: Első lépések, gyakorlati útmutatók >

Egy bizonylat nyomtatása, exportálása PDF-be

Előfordulhat, hogy egy korábban rögzített bizonylatot újra szeretnénk nyomtatni, vagy PDF-be menteni, esetleg emailben elküldeni (telepített email kliens szükséges, a program közvetlenül nem küld bizonylatot emailen!).

A módszer lépései a következők:

1.Egy kattintással jelöljük ki azt a bizonylatot, amit szeretnénk újranyomtatni, exportálni.

2.- Nyomtatás: A Kezdőlap eszköztáron válasszuk ki a Bizonylat nyomtatást. A megjelenő ablakban adjuk meg a példányszámot. Jelöljük be a Közvetlenül a nyomtatóra opciót, majd válasszunk a Nyomtató listájából céleszközt. Kattintsunk az OK gombra.
- Exportálás: A Kezdőlap eszköztáron válasszuk a Nyomtatási képet, majd a megjelenő ablak eszköztárának jobb felső részében találjuk az Exportálás gombot. Ha a feliratra kattintunk, akkor alapértelmezetten PDF-be exportál, ha a mellette lévő kis nyílra, választhatunk az exportálási formátumok közül (például JPG, DOCX).
- Emailben küldés: A Kezdőlap eszköztáron válasszuk a Nyomtatási képet, majd a megjelenő ablak eszköztárának jobb felső részében találjuk a Küldés emailben gombot. Ha a feliratra kattintunk, akkor alapértelmezetten PDF-be exportálja, majd csatolja a bizonylatot, ha a mellette lévő kis nyílra, akkor más formátumok közül választhatunk.