Nyomtatás ablaka

<< Kattintson a Tartalomjegyzék megjelenítéséhez >>

Navigáció: Program felépítése, használata > Kezelőfelület >

Nyomtatás ablaka

Alapértelmezés szerint minden bizonylatrögzítés után megjelenik a Nyomtatás ablaka, melyben többféle paraméter közül választhatunk.

exp-felepites-kezelofelulet-nyomtatas-ablak

 
A Nyomtatás ablak felépítése

Bizonylatszám: Itt látható az aktuálisan kiválasztott bizonylat sorszáma, nem módosítható

Partner: az a partner, akinek a bizonylat készült, nem módosítható

Mozgástípus: milyen típusú bizonylat készült, nem módosítható

Bizonylat sablon: egy legördíthető listából választhatjuk ki azt a sablont, amelyikkel a bizonylatot nyomtatni szeretnénk

Formátum: külföldi partnereknek készült számlák esetében lehetőség van a megadott ország formátumára átalakítani a dátumot és az értékeket (pl. tizedesvessző helyett pont lesz).

Közvetlenül a nyomtatóra: ha ezt az opciót bepipáljuk, akkor az OK gomb megnyomására nem a nyomtatási kép jelenik meg, hanem a kiválasztott nyomtatóra és a megadott példányszámban történik a nyomtatás.
exp-felepites-kezelofelulet-nyomtatas-ablak-direktnyomtatas

Példányszám: megadhatjuk, hogy hány példányban szeretnénk nyomtatni a bizonylatot. Csak akkor jelenik meg, ha be van pipálva a Közvetlenül a nyomtatóra opció!

Nyomtató: adjuk meg azt a nyomtatót, amelyikre szeretnénk kinyomtatni a bizonylatot. Csak akkor jelenik meg, ha be van pipálva a Közvetlenül a nyomtatóra opció!

OK gomb: alapértelmezés szerint ennek a megnyomásakor a Nyomtatási kép jelenik meg. Ha be van pipálva a Közvetlenül a nyomtatóra opció, akkor a gomb megnyomásával a nyomtatást indítjuk el.

Mégsem gomb: megszakítjuk a nyomtatási folyamatot, a nyomtatási példányszám nem növekszik.